meniu

Psihoterapeut Adina Escu

Sunt psihoterapeut, psiholog clinician si tot parcursul meu profesional este acum in serviciul tau.

Psiholog Psihoterapeut Adina Escu

Pentru mine fiecare persoana este un mic univers si sunt recunoscatoare ca pot explora noi universuri care imi imbogatesc perceptia despre viata. Psihoterapia este o calatorie care are ca scop sa redea bucuria de a trai. Atunci cand esti mai deschis, mai constient, mai bland cu tine te conectezi la ceea ce iti aduce bucurie si satisfactie.

Stiu ca esti unic si ai resurse pe care inca nu le-ai descoperit. Voi utiliza tehnici din analiza tranzactionala, psihoterapie experientiala si constelatii sistemice pentru a ajunge la acel nucleu, la acea forta vitala, la adevarul tau. Esti binevenit in cabinet pentru a te regasi si iti sunt partener de calatorie.

Alaturi de psihoterapie, integrez ultimele cercetari in neurostiinte, in special descoperirile facute in ceea ce priveste neurofeedbackul. Specializarea in metoda Othmer m-a condus catre terapia neurofeedback care este foarte eficienta in echilibrarea sistemului nervos si ofera solutii care nu au fost pana acum disponibile.

Neurofeedback

Ce este Detalii Cum funcționează Detalii Cine folosește Detalii Sesiuni / efecte / prețuri Detalii

Program complet pentru creier

Wellness Detalii Mindfulness Detalii

Terapii

ADD / ADHD ADD / ADHD Traumatism cerebral și accident vascular Traumatism cerebral și AVC Astm bronșic Astm bronșic Autism Autism Anxietate și atac de panică Anxietate și atac de panică Adicții și abuz de substanțe Adicții și abuz de substanțe Depresie Depresie Durere cronică Durere cronică Fibromialgie și oboseală cronică Fibromialgie și oboseală cronică Epilepsie Epilepsie Insomnie, tulburări de somn Insomnie, tulburări de somn Migrenă, cefalee, cefalee cluster Migrenă, cefalee, cefalee cluster Nevralgie de trigemen Nevralgie de trigemen Ticuri nervoase, verbale sau motorii Ticuri nervoase, verbale sau motorii Tinitus Tinitus Traumă și tulburări post traumatice Traumă și tulburări post traumatice Tulburări obsesiv compulsive Tulburări obsesiv compulsive Tulburări de învățare Tulburări de învățare Tulburări de dispoziție, bipolaritate Tulburări de dispoziție, bipolaritate Amețeală – vertij Amețeală – vertij

Servicii

Psihoterapie Detalii Evaluare psihologică Detalii

Echipa noastră

Monica Florina Ion Detalii Adina Escu Detalii

Contact

Adresă

Strada Atelierului 22, Sector 1, București

Telefon / Email

0722 306 783
031 421 82 58
office@neuroviva.ro

Program

Luni - Vineri: 08 - 20
Sâmbătă - Duminică: închis