meniu

Psihoterapeut Speranța Avram

Psiholog, biochimist, mediator.

Psiholog Psihoterapeut Speranța Avram

Sunt psiholog și psihoterapeut de formare cognitiv-comportamentală, cu drept de liberă practică în psihologie clinică și psihoterapie cognitiv-comportamentală, treapta de specializare - autonom, certificat de Colegiul Psihologilor din România (înregistrat în Registrul Unic al Psihologilor - cod personal 07731).

În prezent, sunt Profesor universitar, conducător de doctorat, în cadrul Universității din București unde desfășor: activitate didactică, cercetare și consiliere vocațională.

Prin cursurile predate de-a lungul carierei – Psihofarmacologie și Neurochimie, Biofeedback, Fiziologie, Fiziopatologie, precum și activitatea de cercetare, am reușit să acumulez o largă experiență care îmi dă posibilitatea să desfășor servicii de calitate în domeniul: psihologic și psihoterapie, biofeedback și antrenament cognitiv, care te pot ajuta atunci când ai nevoie.

Profesia de biochimist vine să completeze activitatea de psihoterapeut, ajutându-ne să găsim împreună strategii optime pentru rezolvarea problemelor tale.

Am investit în formarea mea profesională, considerând că este singura investiție cu adevărat benefică, pe termen lung.

Studii

Licență

Universitatea din București, Facultatea de Chimie, Secția de Biochimie Universitatea Titu Maiorescu Facultatea de Psihologie, București.

Master

Master în terapii cognitiv-comportamentale, Universitatea Titu Maiorescu, București.
Master în Neurobiologie, Universitatea din București, Facultatea de Biologie.

Doctorat

Doctor în Științele vieții, Universitatea din București, Facultatea de Biologie.

Cursuri de formare (selectiv)

Curs postuniversitar - "Standarde europene pentru programe postdoctorale competitive de formare în managementul cercetării avansate și expertizei psihiatrice medico-legale" ID 64123, program CCI 2007RO051PO001.

Curs formare mediator avizat de Consiliul de Mediere.

Curs formare "Adulterul - vindecarea și reconectarea partenerilor după o relație extraconjugală" - Societatea de Psihoterapie Experiențială Romană –  Institutul SPER.

Curs formare "Aspecte teoretice și practici de lucru in violența domestică" Centrul de Formare și Terapie pentru Copil, Cuplu și Familie.

Conferința Națională "Stres, Anxietate, Depresie (S.A.D.): 3 provocări care necesită o abordare interdisciplinară".

Îmi doresc să fructific cursurile de formare continuă în psihologie, psihoterapie, psihologie medico-legală, mediator autorizat, pentru a te susține eficient, în rezolvarea conflictelor de orice natură, violenței în familie, abuzurilor, bolilor neuropsihiatrice, deciziilor în alegerea profesiei, etc.

Colaborări în domeniul psihologiei

1. Spitalul Clinic de Psihiatrie “Prof. Dr. Al. Obregia” - practică psihologică, proiecte de cercetare, articole de specialitate.

2. Spitalulul Universitar de Urgență București – Compartimentul Psihiatrie de Legătură - psihologie clinică și psihoterapie.

Neurofeedback

Ce este Detalii Cum funcționează Detalii Cine folosește Detalii Sesiuni / efecte / prețuri Detalii

Program complet pentru creier

Wellness Detalii Mindfulness Detalii

Terapii

ADD / ADHD ADD / ADHD Traumatism cerebral și accident vascular Traumatism cerebral și AVC Astm bronșic Astm bronșic Autism Autism Anxietate și atac de panică Anxietate și atac de panică Adicții și abuz de substanțe Adicții și abuz de substanțe Depresie Depresie Durere cronică Durere cronică Fibromialgie și oboseală cronică Fibromialgie și oboseală cronică Epilepsie Epilepsie Insomnie, tulburări de somn Insomnie, tulburări de somn Migrenă, cefalee, cefalee cluster Migrenă, cefalee, cefalee cluster Nevralgie de trigemen Nevralgie de trigemen Ticuri nervoase, verbale sau motorii Ticuri nervoase, verbale sau motorii Tinitus Tinitus Traumă și tulburări post traumatice Traumă și tulburări post traumatice Tulburări obsesiv compulsive Tulburări obsesiv compulsive Tulburări de învățare Tulburări de învățare Tulburări de dispoziție, bipolaritate Tulburări de dispoziție, bipolaritate Amețeală – vertij Amețeală – vertij

Servicii

Psihoterapie Detalii Evaluare psihologică Detalii

Echipa noastră

Monica Florina Ion Detalii Speranța Avram Detalii

Contact

Adresă

Strada Atelierului 22, Sector 1, București

Telefon / Email

0722 306 783
031 421 82 58
office@neuroviva.ro

Program

Luni - Vineri: 08 - 20
Sâmbătă: 08 - 17
Duminică: închis