meniu

Amețeală – vertij

Vertijul este o falsă senzație de mișcare asociată cu tulburări de echilibru sau de mers, descrisă frecvent drept o “amețeală” sau “o senzație de rotire” a subiectului sau a mediului înconjurător sau drept senzație că “îți fuge pământul de sub picioare”.

Alte persoane afectate de vertij simt că “sunt trase într-o parte”, așadar manifestarile vertijului sunt diferite, deoarece acesta nu este o boală în sine, ci un simptom.

Vertijul este corelat cu tulburări de funcționare a centrilor nervoși cerebrali. Această formă răspunde foarte bine la neurofeedack.

Terapia prin neurofeedback este o variantă naturală și eficientă atunci când nu există cauze structurale.

Din perspectiva neurofeedback-ului, vertijul este văzut ca un eveniment electric episodic, de mare intensitate, asemănător cu cel al migrenelor.

Neurofeedback-ul are efect stabilizator asupra creierului. Astfel ajută creierul să împiedice apariția acestor evenimente, și, ca urmare, să reducă frecvența și intensitatea crizelor de vertij, de multe ori până la dispariția lor.

Programări

Sună la 0722306783

Neurofeedback

Ce este Detalii Cum funcționează Detalii Cine folosește Detalii Sesiuni / efecte / prețuri Detalii

Program complet pentru creier

Wellness Detalii Mindfulness Detalii

Terapii

ADD / ADHD ADD / ADHD Traumatism cerebral și accident vascular Traumatism cerebral și AVC Astm bronșic Astm bronșic Autism Autism Anxietate și atac de panică Anxietate și atac de panică Adicții și abuz de substanțe Adicții și abuz de substanțe Depresie Depresie Durere cronică Durere cronică Fibromialgie și oboseală cronică Fibromialgie și oboseală cronică Epilepsie Epilepsie Insomnie, tulburări de somn Insomnie, tulburări de somn Migrenă, cefalee, cefalee cluster Migrenă, cefalee, cefalee cluster Nevralgie de trigemen Nevralgie de trigemen Ticuri nervoase, verbale sau motorii Ticuri nervoase, verbale sau motorii Tinitus Tinitus Traumă și tulburări post traumatice Traumă și tulburări post traumatice Tulburări obsesiv compulsive Tulburări obsesiv compulsive Tulburări de învățare Tulburări de învățare Tulburări de dispoziție, bipolaritate Tulburări de dispoziție, bipolaritate Amețeală – vertij Amețeală – vertij

Servicii

Psihoterapie Detalii Evaluare psihologică Detalii Neurofeedback cu realitate virtuală Detalii Brain mapping (qEEG) electroencefalogramă cantitativă Detalii

Echipa noastră

Monica Florina Ion Detalii Mihaela Crețu Detalii

Contact

Adresă

Strada Doctor Leonte Anastasievici 36, Sector 5, București

Telefon / Email

0722 306 783
office@neuroviva.ro

Program

Luni - Vineri: 08 - 20
Sâmbătă - Duminică: închis

Parteneri

MensSana