meniu

Anxietate și atac de panică

Anxietatea apare în multe forme, de la fobii până la anxietate generalizată (GAD) și PTSD.

Anxietatea este adesea o indicație a faptului că creierul este în alertă, iar sistemul nervos autonom este foarte activ și dă multe simptome fizice neplăcute și poate fi perceput ca invalidând individul.

Anxietatea este adesea exprimată ca un sentiment de neliniște sau panică și poate fi însoțită de mai multe simptome, cum ar fi palpitații, transpirații sau agitare.

Simptomele fizice sunt declanșate prin sistemul nervos autonom care controlează toate funcțiile de bază ale corpului, cum ar fi ritmul cardiac, tensiunea arterială, respirația etc. Sistemul de alarmă al creierului este dificil de oprit odată ce acesta a fost supraactivat. 

Antrenamentul Neurofeedback poate instrui eficient creierul pentru o mai bună reglare a sistemului nervos, poate rezolva stările de anxietate existente cât și rezistența scăzută a sistemului nervos la stres.

Prin neurofeedback corectăm nivelul de excitare al sistemului nervos central și diminuăm manifestările fizice și emoționale ale stării de anxietate care răspund imediat (tensiunea musculară, palpitațiile, hipertensiunea arterială).

Reducerea anxietății înseamnă refacerea calității somnului, reglarea tonusului energetic, redobândirea performanței profesionale.

Pofta de mâncare compulsivă, provocată de stres, cât și dependența de dulciuri se corectează în doar cateva ședințe.

Programări

Sună la 0722306783

Neurofeedback

Ce este Detalii Cum funcționează Detalii Cine folosește Detalii Sesiuni / efecte / prețuri Detalii

Program complet pentru creier

Wellness Detalii Mindfulness Detalii

Terapii

ADD / ADHD ADD / ADHD Traumatism cerebral și accident vascular Traumatism cerebral și AVC Astm bronșic Astm bronșic Autism Autism Anxietate și atac de panică Anxietate și atac de panică Adicții și abuz de substanțe Adicții și abuz de substanțe Depresie Depresie Durere cronică Durere cronică Fibromialgie și oboseală cronică Fibromialgie și oboseală cronică Epilepsie Epilepsie Insomnie, tulburări de somn Insomnie, tulburări de somn Migrenă, cefalee, cefalee cluster Migrenă, cefalee, cefalee cluster Nevralgie de trigemen Nevralgie de trigemen Ticuri nervoase, verbale sau motorii Ticuri nervoase, verbale sau motorii Tinitus Tinitus Traumă și tulburări post traumatice Traumă și tulburări post traumatice Tulburări obsesiv compulsive Tulburări obsesiv compulsive Tulburări de învățare Tulburări de învățare Tulburări de dispoziție, bipolaritate Tulburări de dispoziție, bipolaritate Amețeală – vertij Amețeală – vertij

Servicii

Psihoterapie Detalii Evaluare psihologică Detalii Neurofeedback cu realitate virtuală Detalii Brain mapping (qEEG) electroencefalogramă cantitativă Detalii

Echipa noastră

Monica Florina Ion Detalii Mihaela Crețu Detalii

Contact

Adresă

Strada Doctor Leonte Anastasievici 36, Sector 5, București

Telefon / Email

0722 306 783
office@neuroviva.ro

Program

Luni - Vineri: 08 - 20
Sâmbătă - Duminică: închis

Parteneri

MensSana