meniu

Brain mapping (qEEG) electro encefalogramă cantitativă

Ce este un qEEG?

qEEG (Electroencefalograma Cantitativă) este un instrument de diagnostic care măsoară activitatea electrică sub formă de tipare de unde cerebrale. Uneori este denumită "cartografiere a creierului".

Undele cerebrale sunt impulsurile electrice ritmice generate atunci când milioanele de neuroni din capul tău comunică între ei. Undele cerebrale pot dezvălui informații importante despre funcționarea generală a creierului, inclusiv nivelurile de stres, modelele de gândire și emoțiile. Un qEEG poate dezvălui modele de unde cerebrale care sunt asociate cu impulsivitate, inflexibilitate cognitivă, anxietate și alte simptome.

Cum poate ajuta qEEG?

Un qEEG ajută la înțelegerea activității electrice corticale din creier. Poate arăta dacă activitatea creierului este prea mare sau prea scăzută și poate dezvălui modul în care celulele creierului tău comunică între ele. Cu aceste informatii putem sa evaluam tiparele undelor cerebrale si sa identificam eventuale dezechilibre care ar putea determina simptome.

Poate fi de ajutor în multe feluri, inclusiv:

• Identificarea problemelor cognitive și psihiatrice
• Arată cum pot fi îmbunătățite tiparele undelor cerebrale
• Prezicerea răspunsului la medicamente, cum ar fi modul în care este probabil să răspundeți la medicamentele antidepresive
• Furnizarea de informații valoroase în crearea unui plan de tratament personalizat pentru neurofeedback
• Urmărirea progresului dvs. cu diferite terapii și tratamente

La ce să vă așteptați când aveți un qEEG?

Folosim echipamente qEEG, computere și software de ultimă generație. Realizarea unui qEEG este un proces nedureros, care durează aproximativ 30 de minute, se realizeaza cu o casca de ultima generatie, cu electrozi uscati, deci nu ti se va murdarii scalpul. Electrozii îți vor înregistra activitatea creierului timp de 5-8 minute cu ochii deschiși si 5-8 minute cu ochii închiși.

Pe baza acestor două înregistrări ale activității electrice neuronale, vom avea posibilitatea sa analizam EEG, analiza care o va face neurologul tau sau hărți ale creierului tău corelate cu o baza normativa de date.

Care este tariful pentru Brain Mapping?

• BrainMap - qEEG cască CGX dry - 1.900 lei
• Pachet 2 analize BrainMap - 3.570 lei

Programări

Sună la 0722306783

Neurofeedback

Ce este Detalii Cum funcționează Detalii Cine folosește Detalii Sesiuni / efecte / prețuri Detalii

Program complet pentru creier

Wellness Detalii Mindfulness Detalii

Terapii

ADD / ADHD ADD / ADHD Traumatism cerebral și accident vascular Traumatism cerebral și AVC Astm bronșic Astm bronșic Autism Autism Anxietate și atac de panică Anxietate și atac de panică Adicții și abuz de substanțe Adicții și abuz de substanțe Depresie Depresie Durere cronică Durere cronică Fibromialgie și oboseală cronică Fibromialgie și oboseală cronică Epilepsie Epilepsie Insomnie, tulburări de somn Insomnie, tulburări de somn Migrenă, cefalee, cefalee cluster Migrenă, cefalee, cefalee cluster Nevralgie de trigemen Nevralgie de trigemen Ticuri nervoase, verbale sau motorii Ticuri nervoase, verbale sau motorii Tinitus Tinitus Traumă și tulburări post traumatice Traumă și tulburări post traumatice Tulburări obsesiv compulsive Tulburări obsesiv compulsive Tulburări de învățare Tulburări de învățare Tulburări de dispoziție, bipolaritate Tulburări de dispoziție, bipolaritate Amețeală – vertij Amețeală – vertij

Servicii

Psihoterapie Detalii Evaluare psihologică Detalii Neurofeedback cu realitate virtuală Detalii Brain mapping (qEEG) electroencefalogramă cantitativă Detalii

Echipa noastră

Monica Florina Ion Detalii Mihaela Crețu Detalii

Contact

Adresă

Strada Doctor Leonte Anastasievici 36, Sector 5, București

Telefon / Email

0722 306 783
office@neuroviva.ro

Program

Luni - Vineri: 08 - 20
Sâmbătă - Duminică: închis

Parteneri

MensSana