meniu

Ce este neurofeedback

Neurofeedback este o tehnică de antrenament asistată de calculator, care duce la îmbunătățirea activității creierului, este o metodă recunoscută științific de formare și antrenare a celui mai important organ pe care le avem, CREIERUL.

Training-ul neurofeedback sau antrenarea undelor cerebrale este o tehnică: zero invazivă (senzorii de EEG puși pe scalp doar citesc curenții emiși de creier) și fără efecte secundare adverse (bogata literatură acumulată în ultimele decenii nu semnalează nici un efect advers).

Neurofeedbackul există de 40 ani, cercetările în domeniul neuroștiințelor au dus la dezvoltarea metodei, iar astăzi există echipamente care utilizează cea mai recentă tehnologie.

Sistemul neurofeedback este un instrument tehnologic care permite să antrenăm capacitatea de auto-reglare a activității creierului. Sistemele neurofeedback au fost testate pe scară largă clinic și tehnic și sunt aprobate ca dispozitive medicale.

Sistemul folosit de firma noastră este înregistrat ca dispozitiv medical clasa II atât în Europa (CE) cât și în SUA (FDA).

Neurofeedback

Ce este Detalii Cum funcționează Detalii Cine folosește Detalii Sesiuni / efecte / prețuri Detalii

Program complet pentru creier

Wellness Detalii Mindfulness Detalii

Terapii

ADD / ADHD ADD / ADHD Traumatism cerebral și accident vascular Traumatism cerebral și AVC Astm bronșic Astm bronșic Autism Autism Anxietate și atac de panică Anxietate și atac de panică Adicții și abuz de substanțe Adicții și abuz de substanțe Depresie Depresie Durere cronică Durere cronică Fibromialgie și oboseală cronică Fibromialgie și oboseală cronică Epilepsie Epilepsie Insomnie, tulburări de somn Insomnie, tulburări de somn Migrenă, cefalee, cefalee cluster Migrenă, cefalee, cefalee cluster Nevralgie de trigemen Nevralgie de trigemen Ticuri nervoase, verbale sau motorii Ticuri nervoase, verbale sau motorii Tinitus Tinitus Traumă și tulburări post traumatice Traumă și tulburări post traumatice Tulburări obsesiv compulsive Tulburări obsesiv compulsive Tulburări de învățare Tulburări de învățare Tulburări de dispoziție, bipolaritate Tulburări de dispoziție, bipolaritate Amețeală – vertij Amețeală – vertij

Servicii

Psihoterapie Detalii Evaluare psihologică Detalii Neurofeedback cu realitate virtuală Detalii Brain mapping (qEEG) electroencefalogramă cantitativă Detalii

Echipa noastră

Monica Florina Ion Detalii Mihaela Crețu Detalii

Contact

Adresă

Strada Doctor Leonte Anastasievici 36, Sector 5, București

Telefon / Email

0722 306 783
office@neuroviva.ro

Program

Luni - Vineri: 08 - 20
Sâmbătă - Duminică: închis

Parteneri

MensSana
Apelare WhatsApp