meniu

Adicții și abuz de substanțe

Cum poate neurofeedback ajuta dependența? Dependența este fiziologică. Mulți oameni cred că dependența se datorează lipsei de auto-disciplină, dar dependența este o condiție fiziologică și este extrem de dificil să se schimbe.

Dependenții se luptă cu emoții, cum ar fi vinovăția, rușinea, furia și frustrarea, care le împiedică în continuare recuperarea.

Dependența este o boală a creierului, o tulburare de sănătate mintală care afectează grav o persoană în toate aspectele vieții sale. Persoanele cu dependență suferă frecvent de alte tulburări de sănătate mintală, cum ar fi depresia, tulburarea bipolară și anxietatea.

În timpul momentelor de stres, o persoană cu dependență trebuie să poată rămâne calmă, rezonabilă și rațională pentru a putea face alegeri adecvate.

Antrenamentul Neurofeedback învață creierul unei persoane să opereze într-o stare calmă, rațională, chiar și în situații stresante.

Este o terapie neinvazivă, fără efecte secundare.

Conform studiilor de cercetare, integrarea formării neurofeedback în programul de tratament a demonstrat o rată mai mare de succes și o rată mai scăzută de recidivă, decât programele de tratament fără neurofeedback.

Clinicienii care utilizează neurofeedback raportează că mai mult de 85% dintre clienții lor, care se antrenează cu neurofeedback își îmbunătățesc capacitatea de a se concentra, de a regla comportamentul și de a reduce impulsivitatea.

Deoarece neurofeedback ajută o persoană să gestioneze emoțiile, starea de spirit și să îmbunătățească somnul, adăugând neurofeedback unui program de tratament al dependenței dispunem de instrumentele necesare pentru a ajuta pacientul să fie mai în control, să obțină succes și să evite recidiva.

Programări

Sună la 0722 306 783

Neurofeedback

Ce este Detalii Cum funcționează Detalii Cine folosește Detalii Sesiuni / efecte / prețuri Detalii

Program complet pentru creier

Wellness Detalii Mindfulness Detalii

Terapii

ADD / ADHD ADD / ADHD Traumatism cerebral și accident vascular Traumatism cerebral și AVC Astm bronșic Astm bronșic Autism Autism Anxietate și atac de panică Anxietate și atac de panică Adicții și abuz de substanțe Adicții și abuz de substanțe Depresie Depresie Durere cronică Durere cronică Fibromialgie și oboseală cronică Fibromialgie și oboseală cronică Epilepsie Epilepsie Insomnie, tulburări de somn Insomnie, tulburări de somn Migrenă, cefalee, cefalee cluster Migrenă, cefalee, cefalee cluster Nevralgie de trigemen Nevralgie de trigemen Ticuri nervoase, verbale sau motorii Ticuri nervoase, verbale sau motorii Tinitus Tinitus Traumă și tulburări post traumatice Traumă și tulburări post traumatice Tulburări obsesiv compulsive Tulburări obsesiv compulsive Tulburări de învățare Tulburări de învățare Tulburări de dispoziție, bipolaritate Tulburări de dispoziție, bipolaritate Amețeală – vertij Amețeală – vertij

Servicii

Psihoterapie Detalii Evaluare psihologică Detalii Neurofeedback cu realitate virtuală Detalii Brain mapping (qEEG) electroencefalogramă cantitativă Detalii

Echipa noastră

Monica Florina Ion Detalii Mihaela Crețu Detalii

Contact

Adresă

Strada Doctor Leonte Anastasievici 36, Sector 5, București

Telefon / Email

0722 306 783
office@neuroviva.ro

Program

Luni - Vineri: 08 - 20
Sâmbătă - Duminică: închis

Parteneri

MensSana
Apelare WhatsApp