meniu

Depresie

Cum poate neurofeedback ajuta depresia? Neurofeedback poate ajuta la restabilirea modelelor creierului și la eliminarea depresiei prin învățarea creierului pentru a se restructura.

Formarea creierului poate fi o metodă eficientă de tratare a depresiei și pentru persoanele care iau medicamente, dar când încep neurofeedback, reducerea sau oprirea medicamentelor prescrise trebuie făcută cu supravegherea medicului, deoarece creierul lor devine mai stabil în timp.

Cu antrenament neurofeedback, creierul practică modele mai sănătoase de reglare a dispoziției sub supravegherea unui clinician calificat neurofeedback.

Cei cu depresie observă adesea îmbunătățiri după doar câteva sesiuni, dar pentru ca rezultatele antrenamentului să rămână stabile, sunt necesare mai multe sesiuni de formare, astfel încât creierul să învețe să facă aceste modele sănătoase pe cont propriu și să regleze starea de spirit independent.

Terapia cu Neurofeedback poate ajuta pe cei care suferă de depresie să-și recapete viața. Creierul se schimbă atunci când sunteți deprimat, iar neurofeedback-ul îl poate ajuta să revină la modele mai sănătoase, dând celor care suferă de depresie o cale de ieșire din închisoarea minții lor.

Programări

Sună la 0722306783

Neurofeedback

Ce este Detalii Cum funcționează Detalii Cine folosește Detalii Sesiuni / efecte / prețuri Detalii

Program complet pentru creier

Wellness Detalii Mindfulness Detalii

Terapii

ADD / ADHD ADD / ADHD Traumatism cerebral și accident vascular Traumatism cerebral și AVC Astm bronșic Astm bronșic Autism Autism Anxietate și atac de panică Anxietate și atac de panică Adicții și abuz de substanțe Adicții și abuz de substanțe Depresie Depresie Durere cronică Durere cronică Fibromialgie și oboseală cronică Fibromialgie și oboseală cronică Epilepsie Epilepsie Insomnie, tulburări de somn Insomnie, tulburări de somn Migrenă, cefalee, cefalee cluster Migrenă, cefalee, cefalee cluster Nevralgie de trigemen Nevralgie de trigemen Ticuri nervoase, verbale sau motorii Ticuri nervoase, verbale sau motorii Tinitus Tinitus Traumă și tulburări post traumatice Traumă și tulburări post traumatice Tulburări obsesiv compulsive Tulburări obsesiv compulsive Tulburări de învățare Tulburări de învățare Tulburări de dispoziție, bipolaritate Tulburări de dispoziție, bipolaritate Amețeală – vertij Amețeală – vertij

Servicii

Psihoterapie Detalii Evaluare psihologică Detalii Neurofeedback cu realitate virtuală Detalii Brain mapping (qEEG) electroencefalogramă cantitativă Detalii

Echipa noastră

Monica Florina Ion Detalii Mihaela Crețu Detalii

Contact

Adresă

Strada Doctor Leonte Anastasievici 36, Sector 5, București

Telefon / Email

0722 306 783
office@neuroviva.ro

Program

Luni - Vineri: 08 - 20
Sâmbătă - Duminică: închis

Parteneri

MensSana