meniu

Durere cronică

Durerea care durează 3 luni sau mai mult este considerată a fi cronica. Durerea este un mod al organismului uman de a reacționa atunci când nu este în regulă ceva.

În timp ce este normal ca organismul uman să trimită semnale de durere în caz de traumatisme sau boli, durerea care persistă după o boală sau un traumatism, nu este normală.

Durerile cronice, acestea continuă săptămâni, luni sau ani după recuperare. Unele persoane prezintă dureri cronice fără nici un traumatism sau boală care să le declanșeze.

Durerea cronică poate apărea oriunde în organism și poate varia de la ușoară și sâcâitoare, până la foarte severă influențând starea de dispoziție și abilitatea de a funcționa normal.

Terapia cu Neurofeedback este o formă neinvazivă care poate atenua durerea, ducând până la dispariția ei.

Programări

Sună la 0722306783

Neurofeedback

Ce este Detalii Cum funcționează Detalii Cine folosește Detalii Sesiuni / efecte / prețuri Detalii

Program complet pentru creier

Wellness Detalii Mindfulness Detalii

Terapii

ADD / ADHD ADD / ADHD Traumatism cerebral și accident vascular Traumatism cerebral și AVC Astm bronșic Astm bronșic Autism Autism Anxietate și atac de panică Anxietate și atac de panică Adicții și abuz de substanțe Adicții și abuz de substanțe Depresie Depresie Durere cronică Durere cronică Fibromialgie și oboseală cronică Fibromialgie și oboseală cronică Epilepsie Epilepsie Insomnie, tulburări de somn Insomnie, tulburări de somn Migrenă, cefalee, cefalee cluster Migrenă, cefalee, cefalee cluster Nevralgie de trigemen Nevralgie de trigemen Ticuri nervoase, verbale sau motorii Ticuri nervoase, verbale sau motorii Tinitus Tinitus Traumă și tulburări post traumatice Traumă și tulburări post traumatice Tulburări obsesiv compulsive Tulburări obsesiv compulsive Tulburări de învățare Tulburări de învățare Tulburări de dispoziție, bipolaritate Tulburări de dispoziție, bipolaritate Amețeală – vertij Amețeală – vertij

Servicii

Psihoterapie Detalii Evaluare psihologică Detalii Neurofeedback cu realitate virtuală Detalii Brain mapping (qEEG) electroencefalogramă cantitativă Detalii

Echipa noastră

Monica Florina Ion Detalii Mihaela Crețu Detalii

Contact

Adresă

Strada Doctor Leonte Anastasievici 36, Sector 5, București

Telefon / Email

0722 306 783
office@neuroviva.ro

Program

Luni - Vineri: 08 - 20
Sâmbătă - Duminică: închis

Parteneri

MensSana