meniu

Insomnie, tulburări de somn

Insomnia poate fi o stare tranzitorie în perioade de stres, îngrijorare sau boală, iar pentru unele persoane, este o afecțiune care influențează viața de zi cu zi cu oboseala, starea proastă și lipsa de concentrare. Poate avea un impact mare asupra vieții profesionale, a relațiilor și a activităților sociale.

Dificultățile de somn pot fi: probleme de adormire, probleme de somn toată noaptea, trezirea prea devreme, somn prelungit diurn. În timpul somnului, creierul are șansa de a sorta, de a acorda prioritate și de a completa toate informațiile luate în timpul zilei.

Funcționarea mintală scade aproape de două ori mai rapid decât performanța fizică cu scăderea somnului. Motivele pentru dificultățile de somn sunt variate.

Poate fi cauzată de stres, anxietate, traume sau gândire obișnuită. Oricare ar fi cauza, creierul și-a pierdut capacitatea de a trece în starea corectă de somn.

Neurofeedback este foarte eficient pentru tratarea tulburărilor de somn. Creierul poate fi ajutat să se adapteze la un nivel în care organismul se poate relaxa și găsi pacea.

Terapia cu Neurofeedback prin antrenarea controlului creierului și a flexibilității, tranziția lină a sistemului nervos central de la activare la odihnă se poate întâmpla în mod natural.

Programări

Sună la 0722 306 783

Neurofeedback

Ce este Detalii Cum funcționează Detalii Cine folosește Detalii Sesiuni / efecte / prețuri Detalii

Program complet pentru creier

Wellness Detalii Mindfulness Detalii

Terapii

ADD / ADHD ADD / ADHD Traumatism cerebral și accident vascular Traumatism cerebral și AVC Astm bronșic Astm bronșic Autism Autism Anxietate și atac de panică Anxietate și atac de panică Adicții și abuz de substanțe Adicții și abuz de substanțe Depresie Depresie Durere cronică Durere cronică Fibromialgie și oboseală cronică Fibromialgie și oboseală cronică Epilepsie Epilepsie Insomnie, tulburări de somn Insomnie, tulburări de somn Migrenă, cefalee, cefalee cluster Migrenă, cefalee, cefalee cluster Nevralgie de trigemen Nevralgie de trigemen Ticuri nervoase, verbale sau motorii Ticuri nervoase, verbale sau motorii Tinitus Tinitus Traumă și tulburări post traumatice Traumă și tulburări post traumatice Tulburări obsesiv compulsive Tulburări obsesiv compulsive Tulburări de învățare Tulburări de învățare Tulburări de dispoziție, bipolaritate Tulburări de dispoziție, bipolaritate Amețeală – vertij Amețeală – vertij

Servicii

Psihoterapie Detalii Evaluare psihologică Detalii Neurofeedback cu realitate virtuală Detalii Brain mapping (qEEG) electroencefalogramă cantitativă Detalii

Echipa noastră

Monica Florina Ion Detalii Mihaela Crețu Detalii

Contact

Adresă

Strada Doctor Leonte Anastasievici 36, Sector 5, București

Telefon / Email

0722 306 783
office@neuroviva.ro

Program

Luni - Vineri: 08 - 20
Sâmbătă - Duminică: închis

Parteneri

MensSana
Apelare WhatsApp