meniu

Mindfulness

Prin cercetări de mindfulness și meditație, neurologii au ajuns să recunoască beneficiile emoționale și de sănătate ale unei minți clare, echilibrate și centrate. Formând o minte liniștită și clară, gândurile mai subtile și mai complexe ajung la conștientizare.

Cu neurofeedback devenim mai rezistenți, mai conectați, mai mult cu noi înșine; permițând intuiției și inspirației să curgă. Antrenând oamenii să mărească amplitudinea undelor Alfa, rezultă pentru aceștia o stare mai calmă, utilă clinic, antrenament ce mărește sincronicitatea și cooperarea între resursele neuronale.

Efectul este similar cu cel al practicării mindfulness, cu excepția faptului că poate fi făcut de oricine, fară un efort conștient.

Avantajul integrării neuroștiinței moderne, în comparație cu tradițiile orientale, este că orice formare mentală esențială poate fi realizată într-un timp mult mai scurt, pentru că lucrează direct cu neuroplasticitatea  creierului.

Dalai Lama, aproape de 20 de ani a susținut cunoașterea științifică în acest domeniu prin întărirea schimbului de cunoștințe între maeștrii din est și cercetătorii din neuroștințe.

Cu noul nostru program, antrenarea sincronicității poate fi făcută acum cu succes la diferite frecvențe din spectrul EEG, fiecare servind la scopuri diferite.

Programări

Sună la 0722306783

Neurofeedback

Ce este Detalii Cum funcționează Detalii Cine folosește Detalii Sesiuni / efecte / prețuri Detalii

Program complet pentru creier

Wellness Detalii Mindfulness Detalii

Terapii

ADD / ADHD ADD / ADHD Traumatism cerebral și accident vascular Traumatism cerebral și AVC Astm bronșic Astm bronșic Autism Autism Anxietate și atac de panică Anxietate și atac de panică Adicții și abuz de substanțe Adicții și abuz de substanțe Depresie Depresie Durere cronică Durere cronică Fibromialgie și oboseală cronică Fibromialgie și oboseală cronică Epilepsie Epilepsie Insomnie, tulburări de somn Insomnie, tulburări de somn Migrenă, cefalee, cefalee cluster Migrenă, cefalee, cefalee cluster Nevralgie de trigemen Nevralgie de trigemen Ticuri nervoase, verbale sau motorii Ticuri nervoase, verbale sau motorii Tinitus Tinitus Traumă și tulburări post traumatice Traumă și tulburări post traumatice Tulburări obsesiv compulsive Tulburări obsesiv compulsive Tulburări de învățare Tulburări de învățare Tulburări de dispoziție, bipolaritate Tulburări de dispoziție, bipolaritate Amețeală – vertij Amețeală – vertij

Servicii

Psihoterapie Detalii Evaluare psihologică Detalii Neurofeedback cu realitate virtuală Detalii Brain mapping (qEEG) electroencefalogramă cantitativă Detalii

Echipa noastră

Monica Florina Ion Detalii Mihaela Crețu Detalii

Contact

Adresă

Strada Doctor Leonte Anastasievici 36, Sector 5, București

Telefon / Email

0722 306 783
office@neuroviva.ro

Program

Luni - Vineri: 08 - 20
Sâmbătă - Duminică: închis

Parteneri

MensSana