meniu

Autism

Creierele persoanelor cu TSA prezintă zone cu conectivitate excesiv de mare și zone cu conectivitate deficitară.

Analiza funcțională a neuroimagizării și electroencefalografiei pentru persoanele diagnosticate cu autism, a arătat că există o problemă legată de conectivitate neuronală.

Prin terapia cu neurofeedback creierul poate, prin auto-reglare, să-și îmbunătățească conectivitatea neuronală și este capabil să remedieze în mod semnificativ aceste anomalii și să reducă simptomele autismului.

Prin antrenamentul neurofeedback, lucrăm pentru a recupla rețeaua neurală de conectivitate emoțională. Intervenția timpurie cu terapia neurofeedback poate ajuta la remedierea hipersensibilității, observată la pacienții cu TSA.

Terapia cu Neurofeedback poate remedia anomaliile în activarea creierului, conducând la reducerea simptomelor și îmbunătățirea funcțională conform cercetărilor privind tulburarea spectrului autist.

Programări

Sună la 0722 306 783

Neurofeedback

Ce este Detalii Cum funcționează Detalii Cine folosește Detalii Sesiuni / efecte / prețuri Detalii

Program complet pentru creier

Wellness Detalii Mindfulness Detalii

Terapii

ADD / ADHD ADD / ADHD Traumatism cerebral și accident vascular Traumatism cerebral și AVC Astm bronșic Astm bronșic Autism Autism Anxietate și atac de panică Anxietate și atac de panică Adicții și abuz de substanțe Adicții și abuz de substanțe Depresie Depresie Durere cronică Durere cronică Fibromialgie și oboseală cronică Fibromialgie și oboseală cronică Epilepsie Epilepsie Insomnie, tulburări de somn Insomnie, tulburări de somn Migrenă, cefalee, cefalee cluster Migrenă, cefalee, cefalee cluster Nevralgie de trigemen Nevralgie de trigemen Ticuri nervoase, verbale sau motorii Ticuri nervoase, verbale sau motorii Tinitus Tinitus Traumă și tulburări post traumatice Traumă și tulburări post traumatice Tulburări obsesiv compulsive Tulburări obsesiv compulsive Tulburări de învățare Tulburări de învățare Tulburări de dispoziție, bipolaritate Tulburări de dispoziție, bipolaritate Amețeală – vertij Amețeală – vertij

Servicii

Psihoterapie Detalii Evaluare psihologică Detalii Neurofeedback cu realitate virtuală Detalii Brain mapping (qEEG) electroencefalogramă cantitativă Detalii

Echipa noastră

Monica Florina Ion Detalii Mihaela Crețu Detalii

Contact

Adresă

Strada Doctor Leonte Anastasievici 36, Sector 5, București

Telefon / Email

0722 306 783
office@neuroviva.ro

Program

Luni - Vineri: 08 - 20
Sâmbătă - Duminică: închis

Parteneri

MensSana
Apelare WhatsApp