meniu

Tulburări de dispoziție, bipolaritate

Cum poate neurofeedback ajuta tulburarea bipolară? Formarea creierului cu neurofeedback învață creierul să creeze modele mai sănătoase și să mențină o stare mai consistentă.

Acest lucru ajută persoana să învețe autoreglarea, permițându-i să obțină o mai bună stabilizare a dispoziției.

După începerea antrenamentului cu neurofeedback, clienții observă că pot din nou să aibă încredere în creierul lor.

Ce înseamnă? Clienții bipolari care urmează antrenamentul neurofeedback au raportat mai puțină sensibilitate la schimbările de dispoziție, capacitate crescută de concentrare și manie redusă.

Capacitatea lor de a funcționa crește, deoarece sunt mai puțin reactivi și capabili tot mai des să reacționeze și să acționeze în mod corespunzător.

Programări

Sună la 0722306783

Neurofeedback

Ce este Detalii Cum funcționează Detalii Cine folosește Detalii Sesiuni / efecte / prețuri Detalii

Program complet pentru creier

Wellness Detalii Mindfulness Detalii

Terapii

ADD / ADHD ADD / ADHD Traumatism cerebral și accident vascular Traumatism cerebral și AVC Astm bronșic Astm bronșic Autism Autism Anxietate și atac de panică Anxietate și atac de panică Adicții și abuz de substanțe Adicții și abuz de substanțe Depresie Depresie Durere cronică Durere cronică Fibromialgie și oboseală cronică Fibromialgie și oboseală cronică Epilepsie Epilepsie Insomnie, tulburări de somn Insomnie, tulburări de somn Migrenă, cefalee, cefalee cluster Migrenă, cefalee, cefalee cluster Nevralgie de trigemen Nevralgie de trigemen Ticuri nervoase, verbale sau motorii Ticuri nervoase, verbale sau motorii Tinitus Tinitus Traumă și tulburări post traumatice Traumă și tulburări post traumatice Tulburări obsesiv compulsive Tulburări obsesiv compulsive Tulburări de învățare Tulburări de învățare Tulburări de dispoziție, bipolaritate Tulburări de dispoziție, bipolaritate Amețeală – vertij Amețeală – vertij

Servicii

Psihoterapie Detalii Evaluare psihologică Detalii Neurofeedback cu realitate virtuală Detalii Brain mapping (qEEG) electroencefalogramă cantitativă Detalii

Echipa noastră

Monica Florina Ion Detalii Mihaela Crețu Detalii

Contact

Adresă

Strada Doctor Leonte Anastasievici 36, Sector 5, București

Telefon / Email

0722 306 783
office@neuroviva.ro

Program

Luni - Vineri: 08 - 20
Sâmbătă - Duminică: închis

Parteneri

MensSana