meniu

Tulburări obsesiv compulsive

Cum poate neurofeedback ajuta TOC? Obiectivul logic pentru această tulburare, este de a ajusta partea creierului care este afectată, pentru a pune capăt repetiției continue a gândurilor sau a comportamentelor.

Prin antenamentul Neurofeedback se localizează zonele creierului care cauzează disfuncții și sunt reorientate pentru a crea modele mai sănătoase ale undelor cerebrale.

Cu o pregătire și o practică suficientă, creierul începe de fapt să creeze aceste modele mai funcționale pe cont propriu.

Mulți profesioniști din domeniul sănătății care utilizează neurofeedback pentru a trata TOC remarcă scăderi semnificative ale simptomelor clienților lor după formarea creierului.

Persoanele cu TOC se referă la faptul că, după terapia neurofeedback, nu mai trebuie să se lupte pentru a opri gândurile și comportamentele repetitive nedorite.

Ei spun, de asemenea, că mintea lor este mult mai liniștită și mai calmă.

Programări

Sună la 0722306783

Neurofeedback

Ce este Detalii Cum funcționează Detalii Cine folosește Detalii Sesiuni / efecte / prețuri Detalii

Program complet pentru creier

Wellness Detalii Mindfulness Detalii

Terapii

ADD / ADHD ADD / ADHD Traumatism cerebral și accident vascular Traumatism cerebral și AVC Astm bronșic Astm bronșic Autism Autism Anxietate și atac de panică Anxietate și atac de panică Adicții și abuz de substanțe Adicții și abuz de substanțe Depresie Depresie Durere cronică Durere cronică Fibromialgie și oboseală cronică Fibromialgie și oboseală cronică Epilepsie Epilepsie Insomnie, tulburări de somn Insomnie, tulburări de somn Migrenă, cefalee, cefalee cluster Migrenă, cefalee, cefalee cluster Nevralgie de trigemen Nevralgie de trigemen Ticuri nervoase, verbale sau motorii Ticuri nervoase, verbale sau motorii Tinitus Tinitus Traumă și tulburări post traumatice Traumă și tulburări post traumatice Tulburări obsesiv compulsive Tulburări obsesiv compulsive Tulburări de învățare Tulburări de învățare Tulburări de dispoziție, bipolaritate Tulburări de dispoziție, bipolaritate Amețeală – vertij Amețeală – vertij

Servicii

Psihoterapie Detalii Evaluare psihologică Detalii Neurofeedback cu realitate virtuală Detalii Brain mapping (qEEG) electroencefalogramă cantitativă Detalii

Echipa noastră

Monica Florina Ion Detalii Mihaela Crețu Detalii

Contact

Adresă

Strada Doctor Leonte Anastasievici 36, Sector 5, București

Telefon / Email

0722 306 783
office@neuroviva.ro

Program

Luni - Vineri: 08 - 20
Sâmbătă - Duminică: închis

Parteneri

MensSana