meniu

Wellness

Abilitățile noastre intelectuale și resursele emoționale pot fi îmbunătățite considerabil prin antrenamentul neurofeedback.

Pe parcursul a peste 40 de ani de istorie, cercetarea privind neurofeedback-ul, a demonstrat în mod constant beneficiile în îmbunătățirea atenției, impulsivității, hiperactivității, IQ și EQ.

Neurofeedback ajută creierul să învețe să se concentreze și să antreneze voința. Doar o minte clară și concentrată poate susține învățarea abilităților de viață.

O mai bună organizare psihică și acuratețe, presupune a fi capabil să acorzi atenție cu mai puține distrageri, îmbunătățirea abilităților sociale, integrarea mai rapidă a sarcinii și a informațiilor noi.

Ne propunem și ne focusăm pe:

• îmbunătățirea sănătății.
• reducerea stresului.
• îmbunătățirea aptitudinilor academice și de angajare.
• îmbunătățirea aptitudinilor sportive și competitive.
• optimizarea inteligenței cu funcția creierului îmbunătățită.
• pregătirea pentru testare: atenție sporită, reducerea anxietății testului.
• ca parte a unui program anti-îmbătrânire.
• îmbunătățirea creativității și conștientizării.
• dezvoltarea personală și spirituală.
• îmbogățirea personală, a relațiilor de familie și de muncă.

Programări

Sună la 0722 306 783

Neurofeedback

Ce este Detalii Cum funcționează Detalii Cine folosește Detalii Sesiuni / efecte / prețuri Detalii

Program complet pentru creier

Wellness Detalii Mindfulness Detalii

Terapii

ADD / ADHD ADD / ADHD Traumatism cerebral și accident vascular Traumatism cerebral și AVC Astm bronșic Astm bronșic Autism Autism Anxietate și atac de panică Anxietate și atac de panică Adicții și abuz de substanțe Adicții și abuz de substanțe Depresie Depresie Durere cronică Durere cronică Fibromialgie și oboseală cronică Fibromialgie și oboseală cronică Epilepsie Epilepsie Insomnie, tulburări de somn Insomnie, tulburări de somn Migrenă, cefalee, cefalee cluster Migrenă, cefalee, cefalee cluster Nevralgie de trigemen Nevralgie de trigemen Ticuri nervoase, verbale sau motorii Ticuri nervoase, verbale sau motorii Tinitus Tinitus Traumă și tulburări post traumatice Traumă și tulburări post traumatice Tulburări obsesiv compulsive Tulburări obsesiv compulsive Tulburări de învățare Tulburări de învățare Tulburări de dispoziție, bipolaritate Tulburări de dispoziție, bipolaritate Amețeală – vertij Amețeală – vertij

Servicii

Psihoterapie Detalii Evaluare psihologică Detalii Neurofeedback cu realitate virtuală Detalii Brain mapping (qEEG) electroencefalogramă cantitativă Detalii

Echipa noastră

Monica Florina Ion Detalii Mihaela Crețu Detalii

Contact

Adresă

Strada Doctor Leonte Anastasievici 36, Sector 5, București

Telefon / Email

0722 306 783
office@neuroviva.ro

Program

Luni - Vineri: 08 - 20
Sâmbătă - Duminică: închis

Parteneri

MensSana
Apelare WhatsApp